Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Dyskusje i problemy związane z grami komputerowymi, konsolowymi oraz samymi konsolami

Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez Jedrekk95 » 11.06.2010 (Pt) 15:40

a czy jak robie serwer przez HLDS i mam NS to kumpel tez musi miec NS?
Jedrekk95
 
Posty: 121
Dołączył(a): 09.06.2010 (Śr) 15:17
Lokalizacja: Gdańsk
Twój znajomy: adams
System: Windows 7 Home Premium
    Nieznany Nieznana

Re: Jak odblokować porty w routerze?

Postprzez Czajo » 11.06.2010 (Pt) 17:01

jak ja robiłem serwer, to miałem tam wgrane multibinary, bo na stemie jest prokokół 48 a na NS 47
Obrazek
|200 post 5 sierpień 2010 14:51|Obrazek
[color=#0000FF][b]
Avatar użytkownika
Czajo
Administrator
 
Posty: 182
Dołączył(a): 14.07.2009 (Wt) 19:47
Lokalizacja: Giżycko
Twój znajomy: Adax
System: Windows XP
    Nieznany Nieznana

Re: Jak odblokować porty w routerze?

Postprzez Jedrekk95 » 11.06.2010 (Pt) 19:26

Mozesz jasniej czajo? pierwszy raz o tym slysze
Jedrekk95
 
Posty: 121
Dołączył(a): 09.06.2010 (Śr) 15:17
Lokalizacja: Gdańsk
Twój znajomy: adams
System: Windows 7 Home Premium
    Nieznany Nieznana

Re: Jak odblokować porty w routerze?

Postprzez Czajo » 12.06.2010 (So) 11:09

CIACH://www.skclan.pl/readarticle.php?article_id=34

problemu nie ma, jak 2 graczy ma NS bądź Steam,
na NS wtedy musza mieć tylko te same patche zainstalowane :P
Obrazek
|200 post 5 sierpień 2010 14:51|Obrazek
[color=#0000FF][b]
Avatar użytkownika
Czajo
Administrator
 
Posty: 182
Dołączył(a): 14.07.2009 (Wt) 19:47
Lokalizacja: Giżycko
Twój znajomy: Adax
System: Windows XP
    Nieznany Nieznana

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez Jedrekk95 » 12.06.2010 (So) 14:34

no mamy te same patche v35
Jedrekk95
 
Posty: 121
Dołączył(a): 09.06.2010 (Śr) 15:17
Lokalizacja: Gdańsk
Twój znajomy: adams
System: Windows 7 Home Premium
    Nieznany Nieznana

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez Jedrekk95 » 12.06.2010 (So) 14:54

Słuchaj ja chce po prostu pograc z kumplami ktorzy maja NS patcha V35 przez program HLDS ktory robi tymczasowy serwer. kolega adams(jest tutaj redaktorem) powiedzial mi ze mam zablokowane porty ktore musze odblokowac ja chce poprostu tylko to zrobic. adax wytlumaczyl mi jak je odblokowac napewno zrobil to dobrze ale czy ja to zrobilem tak jak to powinno byc to nie wiem. dam link z tymi wyjasnienieami jak odblokowac te porty koledze i on moze cos zdziala, jak mu sie uda to zrobic to wam pogratuluje bardzo. ja jestem w tych sprawach zielony.
Jedrekk95
 
Posty: 121
Dołączył(a): 09.06.2010 (Śr) 15:17
Lokalizacja: Gdańsk
Twój znajomy: adams
System: Windows 7 Home Premium
    Nieznany Nieznana

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez adax » 12.06.2010 (So) 18:55

Te porty musisz odblokowąć tylko ty, dlatego że ty wpuszczasz kolegę z zewnątrz (z internetu) do twojego komputera.

Po odblokowaniu tych portów u siebie, jemu podajesz swoje ip oraz port, ale o tym mówiliśmy wcześniej.
On się łączy z tobą pisując w konsoli (wywołujesz ją tydlą ~) connect twojeip:port
na przykład: connect 123.456.78.90:1245
Nie znalazłeś rozwiązania Twojego problemu? Zarejestruj się lub Zaloguj.

Obrazek| Pozdrawiam! Adax
200 post - 3.08.09 12:10 | 300 post - 6.09.09 11:45 | 400 post - 23.11.2009 22:49 | 500 post - 22.08.2010 20:54 | 600 post - 23.07.2011 16:40
Avatar użytkownika
adax
Administrator CEO
 
Posty: 524
Obrazki: 1
Dołączył(a): 23.05.2009 (So) 16:41
Twój znajomy: Kpc21
System: Windows 7, Debian 5, iOS, Mac OS X
    Nieznany Nieznana

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez sniki765 » 05.09.2017 (Wt) 20:45

W tym temacie trzeba mieć naprawdę bardzo obszerną wiedzę... Jak się nie ma, to lepiej zostawić to zawodowcom...
Avatar użytkownika
sniki765
NOWY
 
Posty: 4
Dołączył(a): 02.09.2017 (So) 19:36
    Mac OS X Firefox

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez michal231d » 10.04.2018 (Wt) 6:18

Przecież instalacja tego serwisu w ogóle nie jest trudna i można to bez problemu zrobić


_________________________________________
koszulki reprezentacji
michal231d
NOWY
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10.04.2018 (Wt) 5:59
    Windows XP Chrome

Re: Instalacja serwera HLDS w CS 1.6

Postprzez ninawol » 04.06.2018 (Pn) 16:45

:amen:
ninawol
NOWY
 
Posty: 1
Dołączył(a): 04.06.2018 (Pn) 16:44
    Windows 8 Chrome


Powrót do Gry i konsole

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron