Mam podobne pytanie, które tu padło, ale nie było odpowiedzi ;/ Szukam gry dla dziewczynki w wieku 14 lat, która interesuje się aranżacją wnętrz i modą. Może jakieś aplikacje na komórki / tablet itp. z urządzaniem wnętrz, projektowaniem?
Poradźcie coś, proszę, najlepiej jakby była tam możliwość ustawiania mebli, projektowania stref relaksu: CIACH://www.ecopuf.pl/
Ja gram w Sport Champions 1 i 2 na ps3 Gry nie najmłodsze, pewnie jest już tysiąc lepszych propozycji, ale mnie one przypadły bardzo do gustu. Zabawa połączona z jakimś wysiłkiem fizycznym - super. Moją ulubioną dyscypliną jest ping-pong, po takich kilku meczykach, czuję się jakbym przebiegła spory odcinek
Najbardziej wciągające są chyba gry multiplayer, jak dla mnie zwłaszcza z gatunku MOBA. Jedną z lepszych i popularniejszych jest League of Legends, choć od premiery minęło już sporo czasu. Przy braku czasu do rozwoju postaci można skorzystać z CIACH://uboosters.com - można tam trochę przyspieszyć ten proces.
U mnie w domu najbardziej popularna jest gra rzutki. Jest to świetna gra, w którą grac może każdy członek rodziny, niezależnie od wieku. Polecam i Wam się tym zainteresować - wystarczy kupić potrzebny sprzęt, poznać zasady i grać całymi rodzinami